Päivitykset

16/07/2016 Pientä päivitystä

Toiminta

Ajan myötä VRER on monipuolistunut monessakin suhteessa. Pelkän ravikalenterin lisäksi VRER järjestää toimintaa muussakin muodossa.

Ravigaala on joka vuosi järjestettävä juhlatilaisuus, jossa palkitaan ravivuoden parhaat. Harrastajat saavat ehdottaa ravigaalaehdokkaita mukaan VRER:n Ravigaalaan, ja näistä ehdotetuista ehdokkaista päättäjäjäsenet valitsevat itse ravigaalaehdokkaat mukaan äänetykseen. Voittajat valitaan yleisellä äänestyksellä, johon voi osallistua kuka tahansa virtuaaliharrastaja.

VRER:n hyväksymät suurkilpailut ovat joka vuosi järjestettäviä suurkilpailuita, joista on mahdollisuus voittaa normaalia suurempien palkintosummien lisäksi rutkasti mainetta ja kunniaa. Järjestäjäksi voi hakea kuka tahansa. Normaalisti VRER hakee suurkilpailujärjestäjiä kolme kertaa vuodessa.

Heinäkuussa 2012 käyttöön otettiin arvonimet, jotka tuovat mukavan lisätavoitteen harrastajille. Arvonimien käyttö on vapaaehtoista. Arvonimelliset hevoset ja ponit on mahdollista ilmoittaa arvonimilistalle.

Kokoukset ovat niitä hetkiä, jolloin VRER:n päättäjäjäsenet kokoontuvat keskustelemaan ja päättämään VRER:n asioista. Kaikista kokouksista pidetään pöytäkirjoja, jotka kuka tahansa voi käydä myöhemmin lukemassa.

Tallilistalle pyritään kokoamaan kaikki ravureita omistavat tallit, jotta raviharrastajat löytäisivät toisensa helpommin. Vuoteen 2013 saakka toiminnassa oli jäsentallilistaus, mutta siitä luovuttiin sen epäkäytännöllisyyden vuoksi ja koska suurin osa talleista ei kuitenkaan halunnut listautua VRER:n jäsentalliksi.

Kasvattajanimilistalle on listattu omana aikanaan yleisesti tunnettuja tai tällä hetkellä yleisesti tunnettavia kasvattajanimiä. Listan tarkoituksena on tuoda harrastajien tietoisuuteen käytettyjä ja käytettäviä kasvattajanimiä, jotta sekaannuksia ei ilmenisi hevosten ja ponien nimissä. Lista ei ole kattava kasvattajanimilista vaan listan ylläpitäjä lisää listalle kasvattajanimiä oman harkintansa mukaan.

Vuoteen 2011 asti VRER ylläpiti rankingia, jossa korkeimmille pisteille pääsi aktiivisesti ja hyvin ravikilpailuissa pärjänneet hevoset. Rankingista kuitenkin luovuttiin vuoden 2010 puolella sen toimimattomuuden ja suuritöisyyden vuoksi. Vanhat ranking-tiedot löydät täältä.

Yksi VRER:n tiedotuskanavista on foorumi Virtuaaliravurit ja -peitsarit. Suosittelemme vahvasti foorumille liittymistä ja keskustelemista tärkeistä - ja vähemmän tärkeistä asioista. Samaisella foorumilla on kadonneiden virtuaaluravureiden ja -peitsareiden arkisto, jonne voi lisätä tietoja mm. geocitiesin lopettamisen mukana kadonneideista hevosista ja linkittää näitä tietosivuja nykyisten hevosten ja ponien sukutauluihin.