Päivitykset

Sivua päivitetty 01/05/2011
Kokouspöytäkirja tehty

VRER kokous 29.04.2011

Paikalla: Hessi, Isla & Kride
Puheenjohtaja ja sihteeri: Hessi
Alkoi ~19.25 ja päättyi ~21.50

Vaikka kokoukseen ei saapunut montaa päättäjäjäsentä, päätettiin siitä huolimatta kokous pitää.

Ensimmäisenä keskusteltiin VRER:n osa-alueiden vastuuhenkilöiden muutoksista. Isla otti gaalavastaajan paikan lisäksi sivustovastaavan pestin. Muuten osa-alueiden vastuuhenkilöt pysyivät samoina.

Kokouksen suurin asia oli Nordic Dream Meeting (NDM). Kilpailusarja on koettu niin raskaaksi järjestää, että sen järjestämistä pyrittiin helpottamaan. Osakilpailuiden lukumäärään ei kuitenkaan kajottu, vaan sen sijaan tietyt karsinnat on nivottu yhteen niin, että tietyt karsinnat pidetään samoissa raveissa. Alkukarsinnat järjestetään niin, että samoissa raveissa on kaksi alkukarsintaa, joista pääsee samaan jatkokarsintaan (esim. Dancing Mile & Crystal Mile -> Fantasy Mile). Lopullisen listan NDM:n osakilpailuista voi nähdä NDM:n omilta sivuilta, jotka ilmestyvät myöhemmin toukokuussa.

Käyttöön otetaan myös ns. NDM-ravit. Raveja voi kutsua NDM-raveiksi, jos raveissa on yksikin NDM:n karsintalähtö. Lähtöjä näissä raveissa on tasan viisi (5). Itse NDM-lähtöjen lisäksi NDM-ravien muut lähdöt ovat kovempitasoisia lähtöjä ja niiden voittosummat saavat olla suositeltavien voittosummien maksimipuolelta. Muiden lähtöjen sarjamääritykset saa itse ravien järjestäjä päättää.

Viime vuoden tapaan tänäkin vuonna NDM-karsintalähtöjen etusijalla ovat ne, jotka eivät ole kilpailleet yhdessäkään alkukarsinnassa.Toisin sanoen uudestaan jatkoon pääsee yrittämään vain, jos osallistujia ei tule tarpeeksi alkukarsintoihin.
Vuoden 2011 NDM:n järjestäjäksi lupautui Isla, jolle annettiin lupa hoitaa NDM:n kirjanpito parhaakseen katsomalla tavalla. Viime vuosina kirjanpidossa mukana olleet rankingpisteet kuitenkin poistuvat.

Memorialien ja muistoajojen matkoista oli puhetta. Koska 3100m ei ole normaali matka tällaisissa lähdöissä irl, päätettiin muuttaa matkoja. Kahdesta vaihtoehdosta päädyttiin siihen, että kummankin rodun (lv & sh) toisen muistoajon matka on 2100m ja toisen 1600m. Käytännössä matkat valikoituivat näin:
- Viekser Muistoajossa 1600m, N.I.N. Rattopoika Muistoajossa 2100m
- Money Maker Memorialissa 1600m, Mysterious Yankee Memorialissa 2100m

Virtuaaliset Suomen Ennätykset pääsivät myös puheenaiheeksi. Päätettiin, että aletaan keräämään vSE:iä tämän vuoden alun kutsuista saakka, mutta ei vielä päätetty, kuka alkaa näitä ennätyksiä keräämään. VSE:ien listaamisesta päätettiin, että jokaisen matkan ryhmä- ja tasoitusajon vSE listataan, paitsi ikäkategorioissa vain nopein ryhmä- ja tasoitusajo. 2-, 3- ja 4-vuotiaiden lämminveristen sekä 3-, 4- ja 5-vuotiaiden kylmäveristen vSE:t kirjataan omiin ikäkategorioihin. Tammat ja oriit/ruunat ovat omassa listassaan.

Näiden lisäksi päätettiin, että VRER:lle tehdään uusi vieraskirja, jonka luo Hessi. Vieraskirjaan vastailee pääasiassa Hessi, mutta myös muilla päättäjäjäsenillä on oikeudet vieraskirjaan ja saavat vastata kysymyksiin etenkin silloin, kun Hessin vastaaminen on venynyt.

Seuraavasta kokouksesta ei ollut puhetta, mutta koska tämän hetken kuumimmat aiheet on käsitelty, siirtyy päättäjäjäsenistö kokoustauolle.